SYPANÉ ČAJE
Vyberte si z nabídky nejoblíběnějších sypaných čajů ostatních výrobců a vychutnejte si i doma lahodné nápoje, které svou kvalitou při správné přípravě v žádném ohledu nepokulhávají za nápoji podávanými v renomovaných čajovnách. Předpokladem lahodného čaje je však kromě kvalitní suroviny a správné přípravy i kvalitní voda! Voda k přípravě čaje by měla být vždy čerstvá a studená. Vodu přiveďte co nejrychleji do varu. Vařit se musí pouze krátce, aby se z ní nevytratily kyselé látky, důležité pro uvolnění osobité vůně čaje. Příliš tvrdou vodu upravte příslušným filtrem. Černý čaj zalijte vařicí vodou, zelený pak vodou ochlazenou na zhruba 75 stupňů Celsia. Voda však musí vždy nejdříve projít bodem varu!
Preferujte přípravu ve vyhrazené čajové konvici, kterou předem vypláchněte horkou vodou, vsypte čaj a ihned ho zalijte vodou. Konvici zakryjte pokličkou a nechte 3 - 5 minut vyluhovat. Nakonec čaj slijte přes cedník a pro dosažení toho nejlepšího zážitku si v klidu a beze spěchu vypijte svůj šálek oblíbeného moku!