
Jedlá sůl - Růžová mletá 1 kg
Tato sůl je jedinečná pro svůj vyvážený obsah až 84 dobře využitelných přírodních prvků, a proto dodává lidskému tělu potřebné minerální látky a stopové prvky. Díky své hrubosti cca 1mm je vhodná pro veškeré každodenní využití v teplé i studené kuchyni. Pro zachování nejlepších přírodních vlastností naší soli, solte nejlépe před podáváním nebo na konci vaření. Bez chemických příměsí, nepřidáván jód, neobsahuje přípravky na zlepšování sypkosti.
Složení: kamenná sůl v ryze panenské podobě,velikost krystalu 1mm
Země původu: Pákistán/Punjab, jižně od Himálaje
Min. trvanlivost: při skladování v suchu neomezena
Hmotnost: 1kg
Sůl Cereus je těžena v jednom z nejstarších přírodních zdrojů na zemi, jižne od Himálaje. Tato sůl je až 540 milionů let stará a jedinečně panensky čistá. Je tradičně ručně těžena, omývána a usušena na slunci. Na stolní sůl se používá jen ta nejlepší kvalita, jen cca 10% vytěžené soli. Tato sůl je pravidelně podrobována analýzám nezávislých biochemických a biofyzikálních ústavů v Německu. Tento přírodní pokrm je bohatý na esenciální minerální látky a stopové prvky v takové podobě, která je velmi snadno vstřebatelná lidskými buňkami, a to proto že se jedná o sůl v podobě krystalické nikoliv kamenné. Krystaly vznikaly po miliony let obrovským tlakem na sobě ležících hornin a proto jsou minerály a částečky v této soli tak malé a pro buňky v tělesné buňky jednoduše vstřebatelné (sůl je koloidální).
Ilona Moskalenková
Kladypoužívám
Kladypoužívám
Zápory
Zápory
Michal
KladyJemně mletá... naprostá spokojenost
KladyJemně mletá... naprostá spokojenost
Zápory
Zápory
Zdenka Šťastná
KladyVýborná na dochucování pokrmů
KladyVýborná na dochucování pokrmů
Zápory
Zápory